9 Φεβ 2009

Φέρτε μας πουτάνες, να μην γίνουμε πούστηδες!

H Κύπρος από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρξε σημείο συνάντησης των πολιτισμών αποτελώντας γέφυρα της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής! Ετσι γράφουν τα βιβλία του σχολείου, με αυτή την εικόνα μεγαλώσαμε όλοι. Ως αποτέλεσμα της ιστορίας μας είμαστε ένα κέντρο παραγωγής πολιτισμού.

Η πιο τρανή απόδειξη είναι τα 60 Νυχτερινά Κέντρα Θεάματος... Τι είναι τα ΝΚΘ; Οι καλοπροαίρετοι οικογενειάρχες, έφεδροι και λοιποί καθωσπρέπει Χριστιανοί τα ξέρουν για το πλούσιο και ηθοπαραγωγικό τους θέαμα. Όλοι οι υπόλοιποι, οι αμόρφωτοι νεοέλληνες, οι βιαστές της γλώσσας και εισαγωγείς ξένων λέξεων (που είσαι Ττόμη Β να μας πεις για τη συνομωσία των Αμερικανοεγγλέζων να μας αφελληνίσουν το νησί; ) τα ξέρουμε με την απλή λέξη "καμπαρέ".

Η παραγωγή πολιτισμού μέσα από τα ΝΚΘ/ καμπαρέ είναι πλούσια και το μαρτυρούν οι 500 (κατά τους ιδιοκτήτες των ΝΚΘ/καμπαρέ) καλλιτέχνηδες. Ο Πουργουρίδης λέει ότι είναι 5000 οπότε ας συμφωνήσουμε στο μέσο όρο. Ας πούμε ότι είναι τελικά 2,500! Ξέρετε πόσο μας δίνει σε αναλογία πληθυσμού; Μια καλλιτέχνις για 300 άτομα. Αν αφαιρέσουμε τις γυναίκες (αφαιρούμε το 10% των αντρών που είναι γκέι και δεν γουστάρουν, αλλά προσθέτουμε άλλο 10% γυναικών που είναι λεσβίες και είναι εν δυνάμει πελάτες, πάνω κάτω δηλαδή το ίδιο μας έρχεται), τότε έχουμε μέσο όρο μία καλιτέχνις ανα 150 άτομα. Ο χρόνος έχει 365 μέρες άρα αν η καλλιτέχνις εξυπηρετεί δύο άτομα την ημέρα (πολύ συντηρητικά, ε;) σημαίνει ότι κάθε χρόνο ο μέσος άντρας εκπολιτίζεται πέντε φορές! Δηλαδή, αντί να πάει πέντε φορές στο θέατρο, σινεμά, να παρακολουθήσει μια αξιόλογη συναυλία μπορεί να παρακολουθήσει ένα "ιδιαίτερο μάθημα πολιτισμού" στα ΝΚΘ!

Τώρα, επειδή το κράτος βάλλεται από διεθνείς οργανισμούς κι εκθέσεις για εμπόριο λευκής σαρκός, προχώρησε με τεράστια καθυστέρηση στη τροποποίηση των νόμων για εισαγωγή καλλιτέχνιδων. Ξεσηκώθηκαν οι ιδιοκτήτες των καμπαρέ και μάλιστα έχουν και πολύ ισχυρό επιχείρημα, που είμαι σίγουρος ότι θα βρει απήχηση στην ψευτοπουριτανική κυπριακή κοινωνία. Είπαν ότι ενώ κλείνουν τα καμπαρέ, ανοίγουν τα gay clubs! Αρα, φέρτε μας πουτάνες, να μην γίνουμε πούστηδες!

ΥΓ: Ποιος βουλευτής βρέθηκε σε επιτροπή της Βουλής υπό τη διπλή ιδιότητα του δικηγόρου (μα του Συνδέσμου ιδιοκτητών ΝΚΘ;) και βουλευτή για τη ρύθμιση των νέων κανονισμών λειτουργίας των καμπαρέ; Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, Γιώργος Γεωργίου. Στην υγειά σου ρε μπαγάσα όλα τα shows!

ΥΓ2: Στο ίδιο κείμενο του "ΠΟΛΙΤΗ" λέγονται και διάφορες αλήθειες για τη λειτουργία των καμπαρέ, αλλά αυτά θα τα πούμε με τον καιρό. Τα καμπαρέ θα είναι αγαπημένο θέμα του blog. Το... ψυχανεμίζομαι!

ΥΓ3: Δεν είμαι αντίθετος με τη λειτουργία νόμιμων, ελεγχόμενων μπουρδέλων. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με το κορμί του. Διαφωνώ όμως με όλη τη δύναμη του μυαλού μου με το σημερινό σύστημα αιχμαλωσίας των κοριτσιών στα καμπαρέ και τον εκβιασμό τους για την εκπόρνευση τους. Τα περιστατικά με τις απόπειρες αυτοκτονίας που έγιναν κατά καιρούς δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών.

3 σχόλια:

  1. Όπως έγραψα τζαι στο Απέναντι Πεζοδρόμιο εκπλήσσομαι που εμίλησαν για gay clubs.
    Νευριάζω αφάνταστα για τον τρόπο που το αντιμετωπίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα που εν τούτα ούλλα τα γκέυ κλαμπς; εγώ γιατί εν τα είδα; εν που εν εκλείσαν τα καπαρέ ακόμα έννεν; ε να τα κλεισουμε σιόρ να δούμε τζαι εμείς [ροζ] μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τζαι μπάι δε γούει, εν δουλεύκει το λινκ για τον Πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή