10 Μαρ 2009

Προς ενεργητικό κ. Παπαγιάννη

Προς ενεργητικό κ. Παπαγιάννη,
Διάβασα σήμερα στο pressmme για τον παθητικό υπουργό που είχε ραντεβού με άλλο κύριο σε ξενοδοχείο κοντά στη Βουλή και την προσπάθεια σας να συνδέσετε την ομοφυλοφιλία με τη σεξομανία και την (αν)ικανότητα ενός ομοφυλόφιλου να κυβερνήσει από τη θέση του υπουργού.

Δεν έχω καταλάβει πως η σεξουαλική προτίμηση ενός υπουργού μπορεί να σχετίζεται με τις "μεγάλες εξαγορές και τις ιδιωτικοποιήσεις". Ακόμα κι αν έγιναν όλα όπως τα περιγράφετε κύριε Παπαγιάννη, η πολιτική οξυδέρκια κι ικανότητα ή όχι ενός πολιτικού δεν κρίνεται από το αν είναι ομοφυλόφιλος ή ετερόφυλος. Αν του αρέσει το "καρότο" δεν είναι πολιτική κριτική. Πολιτική κριτική θα ήταν να τον αξιολογήσετε επί συγκεκριμένων προσπαθειών εξαγοράς κι ιδιωτικοποιήσεων.

Αν θέλετε, δε, να κρίνεται την σχέση του, όπως του καταλογίζετε, με άτομο του ιδίου φύλου, τότε να το κάνετε κι αυτό πολιτικά. Είναι έντιμος πολιτικός και κρατάει απλώς τις προτιμήσεις του για τον εαυτό του ή ενώ είναι ομοφυλόφιλος όπως λέτε παρουσιάζεται ανέντιμα στα ΜΜΕ ως προστάτης και "φαν" της ετερόφυλης οικογένειας και φωτογραφίζεται με τη γυναίκα και τα παιδιά του για λόγους πολιτικού προφίλ; Αξιοποίησε την πολιτική του θέση για να εξασφαλίσει την ερωτική συντροφιά ενός άλλου άντρα; Αυτά θα ήταν πολιτική κριτική. Προς το παρόν το μόνο που κάνετε είναι να μπερδεύετε την πολιτική με τη σεξουαλική συνέρευση ενός υπουργού για λόγους λαϊκισμού και να καταφεύγετε σε εκδηλώσεις ομοφοβίας.

4 σχόλια:

  1. Κάτι τέτοια περιστατικά σαν αυτό που περιγράφεις με κάνουν να αναρωτιέμαι σε ποιον αιώνα ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι περιμένεις, φίλε μου... Να βρεις άκρη με δαύτους? Απίθανο.
    Τι κρίμα, όπως λέει και το παραπάνω σχόλιο, να ζούμε σε μια κατά τα άλλα προηγμένη εποχή, και τα μυαλά ορισμένων να είναι αθεράπευτα κολλημένα σε μ%#$κίες... Και δυστυχώς δεν είναι και λίγοι αυτοί, και κατέχουν και εξουσία. Γενικότερα. Ο νοών νοείτω.
    Μη χαλιέσαι. Ευχαριστώ για το σχόλιό σου στο προηγούμενο ποστάκι μου, ανεβάζω καινούριο απόψε.
    Φιλιά

    Saigon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τα σχόλια. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να τους υποχρεώσεις να απολογηθούν ή έστω ν' αποδείξουν το πολιτικό σχόλιο μέσα από αυτό το κίτρινο δημοσίευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή